به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی اکبرپور عصر دوشنبه در حاشیه برگزاری چهارمین دوره کارگاه آموزشی و تمرین ستادی در رامسر افزود: همافزایی مدیران بحران و اعضای مدیریت بحران استانهای معین در کشور ماحصل این آموزشها است.
اکبرپور گفت: هماکنون شاهد اجرای برنامههای مدیریت بحران در سطح مدیران کشور هستیم که با توجه به دانش و تجربه اساتید و مسئولان تلاش میشود این موضوع بهطور همهگیر در کشور بهعنوان یک دغدغه دنبال شود.
معاون امور آمادگی و مقابله تصریح کرد: وضعیت کنونی مدیریت بحران نسبت به سالهای گذشته بسیار بهبودیافته است البته تا دستیابی به جایگاه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
ناظر و مسئول برگزاری کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران تصریح کرد: استانها باید بتوانند سطحی از بحران را مدیریت کنند یعنی حوادث را با بزرگنمایی تبدیل به بحران ملی نکنند که این توانمندسازی مدیران بحران از برنامههای این طرح است.
معاون امور آمادگی و مقابله تأکید کرد: مدیریت افکار عمومی، درمان، تشخیص هویت، مدیریت اجساد، مدیریت ترافیک و حملونقل و شریانهای حیاتی از مهمترین رئوس ارائهشده در این دورههای آموزشی است.
اکبرپور گفت: در این کارگاه آموزشی چهارروزه حدود ۲۰۰ نفراز مدیران کل و کارشناسان مدیریت بحران استانهای مازندران، مرکزی، قم، البرز، سمنان و گلستان حضور دارند.
این کارگاهها پیرو ابلاغیه شماره ۱۸۶۹۰ روز ۱۹ اردیبهشت ۹۴ وزیر کشور و قائممقام رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور و در راستای بند ج ماده ۹ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور در استانهای کشور برگزار میشود.
چهارمین دوره آموزشی مدیریت بحران کشور از امروز دوشنبه با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و مدیران مدیریت بحران شش استان کشور در اردوگاه شهدای هفتم تیر رامسر آغاز به کارکرد.
پیشازاین سه دوره آموزش منطقهای در تبریز، همدان و شیراز ویژه مدیران استانی و شهرستانی توسط سازمان مدیریت بحران کشور برگزارشده است.
نظر شما